Decon-X - Best på desinfisering

Hydrogenperoksid er ifølge ny rapport effektivt mot Coronavirus / SARS-CoV2 / COVID 19 / 2019-nCoV.

Ny forskningsartikkel publisert 31 januar 2020 av G. Kampf et al. i Journal of Hospital Infection – om Coronavirus

Konklusjonen i artikkelen er:
Basert på en gjennomgang av 22 tidligere studier – dokumenteres det at:

  1. Coronavirus kan overleve på visse overflater i opptil 9 dager
  2. Hydrogenperoksid dreper effektivt coronavirus på overflater

Dette er studier på tidligere typer coronavirus, men som forfatterne konkluderer med, må man forvente at det samme gjelder den nye SARS CoV-2 / COVID-19

Det er mye informasjon rundt det nye virusutbruddet og det er mange teorier og meninger. Decon-X ønsker å informere sine brukere og partnere om følgende – basert på informasjon fra WHO og den siste forskningsrapporten som ble publisert 31. januar 2020 av G. Kampf et al. i Journal of Hospital Infection.

Innovativt smittevern – Vi stopper smitte

Takket være våre partnere og kunder, har vi sammen skapt god beredskap og godt smittevern i Norge. Vi har sammen over 150 desinfeksjonsroboter i bruk hos mer enn 110 helseinstitusjoner, hos sykehus, sykehjem, ambulanse-sentere og hjelpemiddelsentraler. Med Decon-X foretar dere en ‘intelligent og smart desinfeksjon’ med effektiv, ufarlig, konstant lav konsentrasjon av H2O2. Desinfeksjons teknologien fyller områdene med en tørr tåke, prosessen kontrolleres og verifiseres ved bruk av sensor teknologi og gir dere som brukere beskjed om at prosessen er utført korrekt og at dere har fjernet 99.9999% av alle mikrober i området.

Slik fungerer desinfeksjonsroboten

Roboten er enkel å bruke – alle områder hvor luft kommer til blir desinfisert.

Trygg desinfisering av rom og utstyr

Unngå smitte hos mennesker og dyr ved hjelp av desinfiserings-robot. Vår teknologi er forskningsbasert og utviklet og produsert i Norge. Roboten genererer tørr tåke fra hydrogenperoksid og brukes både forebyggende og ved utbrudd. Tåken fyller rommet og fjerner 99,9999% av alle bakterier, virus og sporer fra inventar og teknisk utstyr.

Lett å bruke
  • Plassér roboten i rommet som ønskes desinfisert.
  • Trykk på knappen, og forlat rommet.
  • Rapport sendes automatisk.

Med roboten fra Decon-X får alle som jobber med desinfisering en enklere hverdag.

Internet of Things – IoT
Sensorer registrerer prosessen og sikrer at desinfiseringen gjennomføres med verifisert og kontrollert virkningsgrad. All prosess-dokumentasjon genereres i en rapport som automatisk sendes til bruker av roboten på sms/e-post.
Skånsom
Desinfisering med Decon-X er skånsom og skader ikke møbler eller teknisk utstyr. Decon-X roboten kan brukes over alt. Våre kunder desinfiserer områder på veterinærklinikker, treningsrom, helse-institusjoner, storkjøkken og i produksjonslokaler for mat. Våre løsninger er tilgjengelige både gjennom salg, utleie og som totale tjenesteleveranser.

«Dokumentasjonen viser at produktet er effektivt mot gram positive og gram negative bakterier, sporer, virus og sopp.» – Statens Legemiddelverk

Nyheter

Klassekampen

Hvordan stoppe cononaviruset De fleste av oss forstår i disse dager at globalisering handler om mer enn økonomi. Det handler også om at et sykdomsutbrudd

Les Mer

Glomdalen

«Roberto» renser lufta – og holder folk friske Når Noro-viruset eller andre smittsomme bakterier og virus slår til, da har institusjonene i Kongsvinger et «våpen»

Les Mer

iTromsø

Hvis Corona-viruset kommer til Norge, løser vi det som på 1970-tallet KRONIKK: Det er viktig å ta i bruk ny teknologi for nye utfordringer –

Les Mer

Decon-X samarbeider med: